Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Ανακοίνωσε Τέιλορ!

Άρης: Ανακοίνωσε Τέιλορ!

Την απόκτηση του Ζερμέιν Τέιλορ ανακοίνωσε επίσημα ο Άρης. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βρήκε τον αντικαταστάτη του Μάικλ Τζένκινς στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας, στο πρόσωπο του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Αναλυτικά:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Jermaine Taylor.

Ο Αμερικανός γκαρντ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου τοy 1986 και έχει ύψος 1.93μ.

Από το 2005 ως το 2009 έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την φανέλα του Central Florida. Το 2009 επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του draft του ΝΒΑ (Νο32) από τους Washington Wizards. Μέσω ανταλλαγής βρέθηκε στους Houston Rockets, στους οποίους αγωνίστηκε ως το 2010 (έκανε δύο φορές την διαδρομή NBA – DLeague για τους Rio Grande Valley Vipers). Συνολικά στο ΝΒΑ με την φανέλα του Χιούστον έδωσε το “παρών” σε 39 αγώνες και είχε 4.4 πόντους μέσο όρο. Επόμενος σταθμός του ήταν οι Sacramento Kings (26 αγώνες, 7.1 πόντοι ανά αγώνα).

Το 2012 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη της ισπανικής San Sebastián Gipuzkoa. Τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στο Ισραήλ και την Hapoel Tel Aviv B.C., ενώ λίγο καιρό αργότερα έγινε μέρος της κινεζικής Shanxi Zhongyu. Τον Μάρτιο του 2013 επέστρεψε στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Maine Red Claws, όπου παρέμεινε μέχρι το 2015. Επόμενος σταθμός του ήταν το Idaho Stampede, όμως, ολοκλήρωσε την χρονιά στην Νέα Ζηλανδία με τους Canterbury Rams. Τον Αύγουστο του 2015 υπέγραψε με την Centro Juvenil Don Bosco (Δομινικανή Δημοκρατία), ενώ τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου γύρισε και πάλι στην D-League για τους Salt Lake City Stars, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

Την φετινή χρονιά σε 45 αγώνες είχε μέσο όρο 14.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε