Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης: Δυνατά για την πρόκριση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονικης, με τον “αέρα” του 2-1 στο Μπιάλιστοκ, υποδέχονται στο “Κλ. Βικελίδης” την Γιαγκελόνια(20:45). “Δεν θα κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην 11αδα”, δήλωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Η “συνταγή” του πρώτου αγώνα θα διατηρηθεί στη βάση της, καθώς όπως παραδέχθηκε ο κόουτς από την Αργεντινή: “Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην βασική 11αδα είχαν πολύ καλή απόδοση”. Ωστόσο, αυτό είναι και ένα από τα λίγα στοιχεία που θα πρέπει να κρατηθούν από το πρώτο ματς, καθώς ο Κούπερ θέλει να μπεί στην άκρη το 2-1, προκειμένουν να υπάρξει πλήρης αυτοσυγκέντρωση. “Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να σκεφτόμαστε ότι μόνο με νίκη θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Η Γιαγκελόνια είναι μια καλή ομάδα και μεσοεπιθετικά διαθέτει γρήγορους παίκτες με καλή τεχνική”, δήλωσε ο προπονητής του Άρη, ο οποίος δεν “συμπαθεί” καθόλου τον τίτλο του φαβορί.

“Δεν επιτρέπω στην ομάδα μου να υπάρχει αναρχία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος να προσθέσεις στοιχεία για να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο”, τόνισε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γιαγκελόνια, Μίχαλ Πρόμπιερζ, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι ο περιορισμός των Χαβίτο, Κάλβο και Τσέζαρεκ…αν θέλουν να ελπίζουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ.

Πιθανές 11αδες:

ΆΡΗΣ: Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Γκιάρο, Νέτο, Ναφτί, Χαβίτο, Τόχα, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ.
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: Σαντομιέρσκι, Ελ Μεχντί, Σκέρλα, Κιγιάνσκας. Νοραμπουένα, Κούπιζ, Γκρζμπ, Ερμές, Λάτο, Γκροζίνσκι, Φρανκόφσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε