Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άρης: Ισοπαλία και μπουνιές Τζεμπούρ με οπαδό

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο Αιγινιακός πήρε ισοπαλία από τον Άρη στη 2η αγωνιστική της Football League (1-1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τους “κίτρινους” να γνωρίζοντας τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους τους. Απίστευτο περιστατικό, με τον Ράφικ Τζεμπούρ να ανταλλάσσει μπουνιές με οπαδό των “κίτρινων”.

Τραγική αγωνιστική παρουσία, νέα απώλεια βαθμών και εκνευρισμός σε κόσμο και ομάδα. Ο Άρης “γλίτωσε” στο “Κλ. Βικελίδης” από την ήττα, με τον Τάτο να ευστοχεί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους είχε πετύχει στο 86′ ο Ρανγκέλοφ.

Η νέα απώλεια βαθμών του Άρη προκάλεσε τις αποδοκιμασίες του κόσμου αλλά και ένα απίστευτο επεισόδιο μεταξύ του Τζεμπούρ και οπαδού των κίτρινων, δείγμα του πολύ άσχημου κλίματος που υπάρχει…

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των παικτών του Αρη από το γήπεδο προς τη φυσούνα, ένας οπαδός των “κιτρίνων” που είχε βρεθεί για να αποδοκιμάσει τους παίκτες αντάλλαξε μπουνιές με τον Ράφικ Τζεμπούρ!

Αμεσα άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου έσπευσαν στο σημείο, ενώ εκεί βρέθηκε και ο Νίκος Αναστόπουλος, που επίσης, είχε έντονο διάλογο με μερίδα οπαδών. Στη συνέχεια, ο φανερά εκτός εαυτούς Τζεμπούρ αποχώρησε για τα αποδυτήρια και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε