Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – Ξάνθη 3-0

Ο Άρης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου
Ο Άρης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν εντυπωσιακή και συνέτριψε την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” ουσιαστικά καθάρισαν το ματς μέσα σε έξι λεπτά. Στο 17΄ ο Νέτο έκανε το δυνατό σουτ, ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Κάμπορα άνοιξε το σκορ. Στο 23΄ ο Κάλβο έβγαλε την σέντρα και ο Αντού με προβολή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Στην συνέχεια η Ξάνθη “παραδόθηκε” και στο 65΄ ο Κάμπορα πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Κόκε με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να πλασάρει σωστά για το 3-0.

 
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλησουν με τον Λουτσιάνο στο 90΄, το φάουλ του οποίου τράνταξε το δοκάρι του Σηφάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Γκιάρο, Αράνο, Καλβο, Φερνάντες (60’ Ναφτί), Πρίττας, Αντού (66’ Χαβίτο), Κάμπορα, Κόκε (77’ Τζόνσον)

SKODA Ξάνθη (Γιάννης Μαντζουράκης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Βάλλας, Kιντάνα, Τζιωρτζόπουλος, Στρμπά, Μπούγκα (67’ Λουτσιάνο), Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Ζίεντσουκ (58’ Κιντάνα), Έλινγκτον (46’ Σουάνης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε