Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άρης: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Οριόλ

Άρης: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Οριόλ

Παίκτης του Άρη θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, Λοθάνο Οριόλ που μίλησε για τον κόσμο της ομάδας και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ποιος είναι ο Οριόλ

 
Άρχισε την καριέρα του από την Γέιδα το 1998 και έως το 2001 είχε 39 συμμετοχές. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Όντα συμμετέχοντας σε 30 αγώνες. Από τον Ιανουάριο του 2004 ανήκε στη Ράσινγκ Σανταντέρ, με την οποία είχε συνολικά 140 συμμετοχές, από τις οποίες οι 124 τα τελευταία 5 χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Την τελευταία του σεζόν στην Ρασίνγκ σκόραρε και ένα γκολ. Υπήρξε διεθνής με την U21 της Ισπανίας.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο νεοαποκτηθείς άσος δήλωσε πως “Είμαι χαρούμενος που ολοκλήρωσα τη μεταγραφή μου στον Άρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι το κοινό μας είναι πολύ φανατικό και στηρίζει την ομάδα με κάθε τρόπο. Σίγουρα για μένα είναι σημαντικό ότι βρίσκονται αρκετοί συμπατριώτες μου στην ομάδα και παράλληλα προπονητής είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε