Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Άριστη η διαιτησία του ντέρμπι “αιωνίων” σύμφωνα με τον παρατηρητή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κουβέντα για τη διαιτησία του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ θα κρατήσει μέρες, όπως άλλωστε έγινε και με το περυσινό τρίτο ματς. Στον Ολυμπιακό “βράζουν”, στον Παναθηναϊκό μιλούν για άλλοθι των αντιπάλων και η ΚΕΔ βλέπει ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο…

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αναζητούν άλλοθι για της ήττες τους

“Η Εθνική δεν είναι πεδίο μάχης για να λύνουν τις διαφορές τους οι αιώνιοι”

“Βόμβα” Μπουρούση: Αποχωρώ από την Εθνική γιατί δεν με σέβονται!

Θα απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή για το μπουκάλι ο Τεόντοσιτς

Ο Νίκος Ζαβλανός, παρατηρητής διιτησίας του αγώνα και μέλος της ΚΕΔ, χαρακτήρισε τη διαιτησία του δεύτερου τελικού άριστη.

Από όποια σκοπιά και να το δει κανείς, ότι χρώματος “γυαλιά” κι αν φοράει δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι έγιναν λάθη. Όχι απαραίτητα μονόπλευρα, αλλά σίγουρα λάθη. Είτε έκριναν το ματς είτε όχι οι διαιτητές δεν ήταν άριστοι.

Κι όμως ο πρώην ρέφερι, Νίκος Ζαβλανός στην έκθεση του, δεν είδε κανένα λάθος. Η επιστολή που είχε στείλει ο Ολυμπιακός μετά τα όσα είχαν γίνει στον περυσινό τρίτο τελικό δεν βρήκε αποδέκτες αφού η ΕΟΚ δεν προχώρησε στην παραμικρή αλλαγή.

Το κακό σε όλα αυτά είναι ότι η κόντρα “αιωνίων” επηρεάζει και την Εθνική ομάδα. Ο Γιάννης Μπορούσης προανήγγειλε την αποχώρηση του από την επίσημη αγαπημένη, θεωρώντας ότι οι άνθρωποι που διοικούν το Ελληνικό μπάσκετ δεν τον σέβονται. Η ΕΟΚ κινητοποιήθηκε και προσπαθεί να μεταπείσει τον διεθνή σέντερ, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις η πρόληψη είναι καλύτερη από την καταστολή…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε