Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αρκαδία: Οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι φίλαθλοι παρέμειναν στα διόδια και περίμεναν το λεωφορείο της ομάδας που επέστρεφε από το Αγρίνιο.

Αυτοκινητοπορεία με σημαίες και κορναρίσματα, πραγματοποίησαν το μεσημέρι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης, από το κέντρο της πόλης προς τα διόδια της Νεστάνης, όπου τα άνοιξαν για μισή ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να υποβιβαστεί η ομάδα της Τρίπολης.

Οι φίλαθλοι παρέμειναν στα διόδια και περίμεναν το λεωφορείο της ομάδας που επέστρεφε από το Αγρίνιο. Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του νομού Ανδρέας Λυκουρέντζος βρέθηκε στα διόδια Νεστάνης, θέλοντας με την παρουσία του να εκφράσει την συμπαράστασή του στον Αστέρα, αποχώρησε όμως όταν μικρή ομάδα οπαδών φώναζε συνθήματα και κατηγορούσε βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης από τη Θεσσαλονίκη, για πολιτική παρέμβαση στην απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ και στο πρόσωπό του θέλησαν να αποδοκιμάσουν την κεντρική εξουσία.

Αυτή την ώρα μπαίνει στην Τρίπολη μεγάλη αυτοκινητοπορεία φιλάθλων του Αστέρα με πρώτο το λεωφορείο της ομάδας και κατευθύνονται στο κέντρο της πόλης σε πανηγυρικό κλίμα.

Η αυτοκινητοπορεία έχει δημιουργήσει τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα μέσα στην Τρίπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται – Αποφασίζουν στο παρά πέντε για την έναρξη του πρωταθλήματος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε