Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αρνήθηκε ο Βαλβέρδε την πρόταση του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός τεχνικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ερυθρόλευκων οι οποίοι πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα τελειώσουν θετικά μετά το χθεσινό ραντεβού Χρυσικόπουλου – Βαλβέρδε, τελικά έσκασε η “βόμβα” και ο γάμος των δύο πλευρών δεν θα γίνει…

Ο ισπανός τεχνικός με ανακοίνωση του τονίζει ότι οι λόγοι της άρνησης δεν έχουν να κάνουν με αγωνιστικά ζητήματα, αλλά λόγω προσωπικών θεμάτων:

Η δήλωση του Βαλβέρδε

“Εκφράζω την άρνησή μου στην πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβω προπονητής της ομάδας. Οι λόγοι της συγκεκριμένης άρνησης, έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα δεν μου επιτρέπουν να μετακινηθώ στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Ολυμπιακό και ειδικά στον πρόεδρό του, Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω την εκτέλεση ενός αθλητικού πρότζεκτ που θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε επαγγελματία. 

Η απόφαση μου προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα εξ’ αιτίας των ιδιαίτερων δεσμών που με ενώνουν με τον σύλλογο. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που εξέλαβα όλο αυτό τον καιρό. Ελπίζω την εύχομαι στο κοντινό μέλλον να επιστρέψω με έργα όλη την αγάπη και την στοργή που με περιέβαλαν όλο αυτό τον καιρό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε