Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αρνούνται να βάλουν… πλάτη οι παίκτες της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δεν δέχτηκαν το διακανονισμό που τους πρότεινε ο Ανδρέας Δημητρέλος, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας. “Πού είναι οι μέτοχοι;”, ρωτούσαν τον πρόεδρο της ομάδας.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πρότεινε στους παίκτες να κάνουν νέο διακανονισμό που προβλέπει την αποπληρωμή των χρημάτων που τους οφείλονται μέσα στο επόμενο εξάμηνο, με την πρώτη από τις 4 δόσεις να καταβάλλεται στις 20 Μαρτίου.

Το πρόβλημα των ποδοσφαιριστών ήταν οι απαντήσεις που πήραν ή καλύτερα οι απαντήσεις που δεν πήραν. Ρώτησαν τον πρόεδρο για τους μετόχους και η απάντηση που πήραν ήταν: “Δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο”.

Οι παίκτες πήραν τα χαρτιά που τους έδωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος και την Τρίτη θα τα επιστρέψουν είτε υπογεγραμμένα είτε όχι. Πάντως αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών ήταν αρνητικοί.

Η ΑΕΚ θέλει τα χαρτιά αυτά ώστε να έχει περισσότερες ελπίδες να πάρει την άδεια από την UEFA την Πέμπτη, αλλά όπως είπε και ο Ανδρέας Δημητρέλος η υπογραφή του διακανονισμού δεν σημαίνει ότι θα πάρει σίγουρα η Ένωση την αδειοδότηση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε στους παίκτες: “Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Το ξέρετε καλά γιατί εσείς πρώτοι το ζείτε. Η ΟΥΕΦΑ μας έχει καλέσει για να απολογηθούμε την Πέμπτη και πρέπει να τους παρουσιάσω έγγραφα που να μας βοηθήσουν να μην τιμωρηθούμε. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σας. Θέλω να υπογράψετε τα έγγραφα για να μας βοηθήσετε να κερδίσουμε χρόνο και να πάρουμε παράταση μέχρι 31 Μαρτίου. Θα σας πω όμως ότι ακόμη και αν υπογράψετε, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε την αδειοδότηση, ούτε καν την παράταση. Απλώς θα έχουμε περισσότερες ελπίδες. Ξέρω ότι ακούτε λόγια και λόγια εδώ και μήνες. Δεν θέλω να σας κοροϊδεύω, αυτή είναι η κατάσταση.”

Προπονήθηκε ο Γεωργέας – Μετρά… αντίστροφα ο Γκούντγιονσεν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε