Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αρρώστησε… αλλά ανάρρωσε – Ανατροπή και νίκη Παναθηναϊκού στην Πλατεία

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Με τον Φερέιρα στο νοσοκομείο αλλά τους παίκτες του να βγάζουν ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Πλατεία και έμεινε σε τροχιά τίτλου. Λέτο και Κατσουράνης οπι σκόρερ του τριφυλλιού.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού στην πρώτη τους ευκαιρία ευτύχησαν να προηγηθούν. Στο 9ο λεπτό ο Γουνδουλάκης σέντραρε, ο Κούτσι έπιασε την κεφαλιά, ο Καπίνο απέκρουσε αλλά ο Σκέμπρι από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0.
 
Οι πράσινοι συνήλθαν μετά το 15′ και κυριάρχησαν στο γήπεδο. Τα σουτ των Κουίνσι, Λέτο και Ζέκα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ελευθερόπουλο και ο Πανιώνιος κράτησε το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
 
Οι γηπεδούχοι αμύνονταν μαζικά, ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 60′ για να βρει λίγο χώρο ο Λέτο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον Κβιρκβέλια. Ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και σημείωσε το 12ο γκολ του στη Σούπερ Λίγκα.
 
Μετά το γκολ ο Πανιώνιος βγήκε λίγο μπροστά και απείλησε στο 66′ με τον Σκέμπρι να πλασάρει αλλά τον Μαρίνο να σώζει την ομάδα του.
 
Η ολική ανατροπή για τους πράσινους έγινε στο 72′, όταν ο Κατσουράνης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Ελευθερόπουλου και από κοντά σκόραρε στην 100η συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
 
Οι Νεοσμυρνιώτες έψαξαν την ισοφάριση, βγήκαν μπροστά αλλά άφησαν πολλούς χώρους στους πράσινους που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν νωρίτερα τη νίκη αλλά Ρούντολφ και Λέτο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σιδεράκη στα τετ α τετ τους.
 
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, βρίσκεται πλέον 2 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα.
 
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Ελευθερόπουλος (75′ Σιδεράκης), Σιόβας, Τσότσλιτς, Κουμορτζί, Κβιρκβέλια, Σκέμπρι, Σάμαρης (77′ Κολοβός), Κούτσι, Γουνδουλάκης (65′ Μιλοβάνοβιτς), Ρόκας, Πετκάκης
 

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Γκόμες): Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Λέτο, Κουίνσι (72′ Ρούντολφ), Ζέκα (90′ Καραγκούνης), Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (81′ Μαυρίας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε