Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αρσεναλ: “Ο Σάντσες δεν πωλείται”

Αρσεναλ: “Ο Σάντσες δεν πωλείται”

Ο Αλέξις Σάντσες, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με την Αρσεναλ, μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Πλέον αρμόδιος για να απαντήσει σχετικά με το μέλλον του Χιλιανού σταρ είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος επανέλαβε πως ο διεθνής άσος θα παραμείνει στους «κανονιέρηδες»:

«Ο Αλέξις είναι ένας σημαντικός παίκτης και η απόφαση μας είναι η παραμονή του στην ομάδα. Η απόφαση είναι πως δεν πωλείται. Αυτό το έχω πει και το ξαναλέω. Θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός από την Κίνα, όπου βρίσκεται η Αρσεναλ για προετοιμασία, και συμπλήρωσε:

«Ο Σάντσες δεν έχει ζητήσει να φύγει. Η Παρί δεν μπορεί να πάρει τον Σάντσες, γι’ αυτό και προσπαθεί να αποκτήσει τον Νεϊμάρ. Νομίζω πως το έχω ξεκαθαρίσει αρκετές φορές. Και αυτή είναι η στάση μου. Είμαστε σε ισχυρή οικονομική θέση. Ο Σάντσες έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και δεν χρειαζόμαστε χρήματα. Θα είναι μέλος του ρόστερ την επόμενη σεζόν.»

Τα προβλήματα στη φημολογούμενη μεταγραφή του Σάντσες στην Παρί Σεν Ζερμέν, επισήμανε και η γαλλική εφημερίδα, «Le Parisien», καθώς, όπως υποστηρίζει, οι οικονομικές απαιτήσεις του Χιλιανού στράικερ, όσο και το ποσό που αξιώνει η Άρσεναλ για την παραχώρησή του, μοιάζουν να δυσκολεύουν τους Παριζιάνους. Όλα αυτά την ώρα που ο 28χρονος σταρ βρέθηκε στο Παρίσι τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας συζητήσεις με τη διοίκηση της Παρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε