Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρσεναλ: “Όλα τα λεφτά για Ρέινα”

Aποφασισμένος να τον εντάξει στο ρόστερ της Άρσεναλ είναι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει στο πρόσωπο του Ισπανού τερματοφύλακα, τη λύση που αναζητά κάτω από τα δοκάρια των “κανονιέρηδων”.

Ο σύλλογος του Λονδίνου κατέθεσε πρόταση 23 εκ. λιρών στη Λίβερπουλ, για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα. Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του στα 25 εκ. προκειμένου να δελεάσει ακόμα πιο πολύ τους “κόκκινους”.

Ο 27χρονος γκολκίπερ, που αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ πριν από 5 χρόνια έναντι 6 εκ. λιρών, υπέγραψε με τη Λίβερπουλ  νέο συμβόλαιο με το οποίο θα είναι κάτοικος “Άνφιλντ” για τα επόμενα 6 χρόνια.

Το “αγκάθι” στην υπόθεση είναι ότι η Λίβερπουλ, ανακοίνωσε ότι δεν χρειάζεται να πουλήσει κανέναν από τους παίκτες της, γεγονός που σημαίνει ότι η Άρσεναλ θα πρέπει να επιμείνει πολύ, για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση.

Ο Αλσατός τεχνικός των “κανονιέρηδων” είναι “απελπισμένος”, σε ο,τι αφορά την θέση του τερματοφύλακα. Τους τελευταίους 12 μήνες οι Αλμούνια και Φαμπιάνσκι έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια και μια δυνατή προσθήκη θα του “έλυνε τα χέρια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε