Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Champions League Αρσεναλ – Ολυμπιακός: Με Φορτούνη… πρώτη φορά βασικό

Champions League Αρσεναλ – Ολυμπιακός: Με Φορτούνη… πρώτη φορά βασικό

Φαβορί… δεν είναι ο Ολυμπιακός στην αποψινή (21:45, ΟΤΕ Sport 2, NewsIt.gr) μεγάλη του μάχη κόντρα στην Αρσεναλ -για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ– στο Λονδίνο. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τον αγώνα.

Ωστόσο, πάντα στέκεται καλά στο… εν λόγω ταξίδι, ασχέτως αν δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να συνδυάσει την εκεί παρουσία του με ένα θετικό αποτέλεσμα. Τούτο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει για όλα η πρώτη φορά, ούτε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν δικαίωμα στον όνειρο.
Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στο Emirates τους Τσόρι και Ντα Κόστα, παρόλο που θεωρείται αμφίβολο να παίξουν, αλλά δεν αποκλείεται η παρουσία τους στη 18αδα και αν κριθεί αναγκαίο ίσως χρησιμοποιηθούν…
Ο Πορτογάλος κόουτς στο τελευταίο του τεστ χρησιμοποίησε τον Σεμπά στη θέση του Σαλίνο. Είχε τον Ρομπέρτο στο τέρμα, τον Σιόβα και τον Μποτία στόπερ, τους Ελαμπντελαουί και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας, τους Κασάμι και Καμπιάσο ως αμυντικά χαφ, τον Πάρντο δεξιά, τον Σεμπά αριστερά, τον Φορτούνη «δεκάρι» και τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης. Αν επιβεβαιωθεί η παρουσία του Φορτούνη θα πρόκειται για την πρώτη του παρουσία ως βασικού στην Ευρώπη, καθώς μπήκε αλλάγή με την Μπάγερν στην πρώτη αγωνιστική και την Ντνίπρο πέρυσι.
Ο Ολυμπιακός μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες παρουσίες στην έδρα της Άρσεναλ (2009, 2011, 2012). Στην Αγγλία έχει 12 ήττες σε ισάριθμα ματς (γκολ 3-37) και έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία του εκτός έδρας ματς στο Champions League.
Αυτά τα αποτελέσματα δεν εμπόδισαν 3.000 οπαδούς του να ταξιδέψουν μαζί του στο Λονδίνο, όπου θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ομάδας. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Διαιτητής είναι ο Μπας Νάιχαους.
Η πιθανή σύνθεση της Αρσεναλ είναι: Οσπίνα, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Μπεγερίν, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Εζίλ, Ράμσεϊ, Σάντσες και Γουόλκοτ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε