Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ασημένιες “γοργόνες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στον τελικό και ηττήθηκε με 13-10 από την Ιταλία, ωστόσο ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το LIVE του αγωνα

Απέναντι σε μία ομάδα που μετρούσαν 11 σερί νίκες τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση πραγματοποίησαν την χειρότερη τους εμφάνιση στο τουρνουά του Αιντχόφεν και γνώρισαν δίκαια την ήττα από τις Ιταλίδες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν απογοητευτικό. Η ασφυκτική άμυνα των Ιταλίδων του δημιούργησε αρκετά προβλήματα, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις για να την διασπάσει και έτσι η “σετερόσα” επέβαλε τον ρυθμό της και έκανε…πάρτι. Στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου προηγήθηκε με 4-1 και στο ξεκίνημα της τρίτης εκτόξευσε τη διαφορά στο +6 (8-2).

Με τις διεθνείς μας να συνεχίζουν να είναι ωσεί παρούσες και να μην δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αντίδρασης, οι Ιταλίδες διατηρήθηκαν εύκολα σε απόσταση ασφαλείας με 10-4 ενώ στην τελευταία περίοδο ο ρυθμός έπεσε, με την Ελλάδα να καταφέρνει απλά να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς σε πιο αξιοπρεπή επίπεδα, χάνοντας με 13-10.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 3-4, 5-3.

Ελλάδα (Γ. Μορφέσης): Ψούνη 2, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 2, Τσουκαλά 2, Γερόλυμου 1

Ιταλία (Φ. Κόντι): Μπιανκόνι 4, Έμολο 1, Αμπάτε 4, Καζανόβα 1, Φρασινέτι 1, Ντι Μάριο 1, Κουεϊρόλο 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε