Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ασπίδα” Βγενόπουλου στον Νιόπλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τον Νικόλα Πατέρα και ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα τεχνικό, θεωρώντας πως ο Νιόπλιας πληρώνει τα διοικητικά λάθη του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την Sport Day ο “Mr Mig” θεωρεί οτι ο Νιόπλιας έμεινε τελείως απροστάτευτος το καλοκαίρι, αφού στα αποδυτήρια -μετά την απομάκρυνση του Αντωνίου- δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να τον βοηθήσει στις σχέσεις του με τους παίκτες.

Επίσης, ο “Βγενό” θεωρεί πως δεν εισακούστηκε ο προπονητής στις εισηγήσεις του για τον στόπερ για την απόκτηση ενός γρήγορου χαφ και ενός επιθετικού πίσω από Σισέ, Πετρόπουλο.

 
Βεβαίως τα πάντα μπορεί να αλλάξουν αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη.Οι “πράσινοι” μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ωστόσο αντιμετωπίζουν το ματς στο Παγκρήτιο σαν τελικό.
 
Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με τους: Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Μαρίνο, Καραγκούνη ή Κατσουράνη, Γκαρσία, Λέτο και Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε