Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής: Το φινάλε που… γούσταραν!

EUROKINISSI
EUROKINISSI

  Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με τον Ηρακλή με 2-2 σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κυριακίδης (37΄) και Γκοντό (53΄ πεν.), ενώ για τον «Γηραιό» σκόραραν οι Ζιάμπαρης (26΄) και Δώνης (76΄).

Στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης η μοναδική καλή φάση ήταν ένα σουτ του Μανιά στο 5΄ που απέκρουσε ο Γιαννικόγλου. Στο 26΄ όμως ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Ζιάμπαρη μετά απο κόρνερ. Στο 37 όμως ο Κυριακόπουλος κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Γκοντό, που κέρδισε ο ίδιος ύστερα απο ανατροπή του από τον Γιαννικόγλου. Ο Ηρακλής όμως δεν τα παράτησε και στο 76΄ με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δώνη ακριβώς έξω από την μεγάλη έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να πάρει την νίκη στο 87΄με τον Μάσα να σημαδεύει με σουτ το δοκάρι και τον Ιγκλέσιας στην συνέχεια να πλασάρει άουτ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης(Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ζουμά (58΄ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς (64΄ Μάσα), Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Κυριακόπουλος, Μανιάς (87΄ Τσουκαλάς), Γκοντό

 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννικόγλου, Αργυρόπουλος, Ζιαμπάρης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Γροντής, Κούρος (81΄ Καραγκούνης), Δώνης, Πασάς (60΄ Ηλιάδης), Μπαστακός, Περόνε (59΄ Λούκινας)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε