Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αστέρας και στα Πηγάδια – “Αυτοκτόνησε” η Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, μπορεί να έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 68΄, όμως η Ξάνθη δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη καθώς ο Καλαντζής κράτησε όρθιος τον Αστέρα Τρίπολης και στα Πηγάδια (1-1).

Το LIVE του αγώνα

Η Ξάνθη ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο το ματς. Η άμυνα του Αστέρα Τρίπολης πιάστηκε στον ύπνο όταν μετά το κόρνερ στο 2ο λεπτό ο Ονουάτσι με προβολή από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους Ακρίτες. Μετά το πρώτο 15λεπτο οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ισορρόπησαν αλλά σπάνια κάποια από τις δύο ομάδες έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Ουσέρο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μάνταλο στο 68΄, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση με την πολύ ωραία κεφαλιά του Καλαντζή μετά τη σέντρα του Καρντάσιο.

Η Ξάνθη πίεσε στα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη αλλά ο Φούλοπ κράτησε το 1-1 στην κεφαλιά του Νάκα με εντυπωσιακή επέμβαση στο 89΄.

Ξάνθη (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος (82’ Νάκας), Μαρσελίνιο, Μαρίν (60’ Πλατέλλας), Ονουάτσι (73’ Μαρκόφσκι), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, 

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης):
 Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Καστέλς, Ρούσσης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (59’ Καλαντζής), Φραγκουλάκης (46’ Καρντάσιο), Ναβάρο (77’ Άλβαρεζ), Γκάμπριελ 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε