Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αστέρι ή… αστέρια; – Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (17:45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία και να μπει για τα καλά στην “μάχη” των πλέι-οφ θέλει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, κόντρα στον “δικέφαλο του βορρά” που ψάχνει τη νίκη για να ανέβει ακόμα και στην πρώτη θέση.

Μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να μπει με αξιώσεις στην διεκδίκηση της 1ης θέσης των πλέι-οφ. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Κώστα Μήτρογλου δίπλα στον Μπρίτο στην επίθεση, ενώ στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Δημούτσος και Επστάιν. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας και Οικονόμου ενώ την εστία της ομάδας θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στα πλέι-οφ και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να ανέβει στην 1η θέση.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Σταφυλίδης. Στα χαφ θα είναι ο Γκαρσία με τον Λάζαρ, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς. Αριστερό εξτρέμ ο Λίνο, δεξί ο Γεωργιάδης και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5
ΠΑΟΚ 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1
ΑΕΚ 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε