Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑστοΧία! – Μοιρασία με κερδισμένο τον ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ότι δεν έστειλαν άουτ οι επιθετικοί του Πανιωνίου, το έπιανε ο Κηπουρός και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον βαθμό μετά το 0-0 στη Νέα Σμύρνη.

Το LIVE του αγώνα

Με δεδομένη την κρισιμότητα της αναμέτρησης, στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν επιφυλακτικές με αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην πιο αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους ο Κηπουρός είπε “όχι” στο σουτ του Κούτση μόλις στο 2ο λεπτό.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, ρίσκαραν περισσότερο και κατάφεραν να βρεθούν ουκ ολίγες φορές απέναντι από την εστία του ΠΑΣ. Στο 53΄ο Κούτσι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κηπουρό, ενώ στο 67΄ και πάλι ο επιθετικός του Πανιωνίου σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά εκτός στόχου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα κόντρα στην ροή του ματς όταν στην μοναδική φάση που έκανε, ο Σιδεράκης απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βίλα.

Η είσοδος του Ντιμπαλά στο ματς ανέβασε τους “κυανέρυθρους” οι οποίοι στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δημιούργησαν τρεις καλές φάσεις για γκολ, όμως στη σημαντικότερη εξ αυτών ο Κούτσι σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):
 Σιδεράκης, Πετκάκης (46’ Μενδρινός), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (80’ Ντιμπαλά), Αμπντουλάγιεφ (69’ Αντούνες), Κούτσι. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ανδράλας (70’ Μπακαγιόκο), Μπεσέρα (65’ Σκούφαλης), Γεωργίου, Ζαραδούκας (27’ Βάντερσον), Κώτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Τζαμπρέλα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε