Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Άστραψε” ο ΠΑΣ και πέρασε από την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ούτε το χαλάζι, ούτε οι αστραπές, ούτε η αποβολή του Λίλα μπόρεσαν να σταματήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα που πήρε διπλό “χρυσάφι” (1-2) από την Κέρκυρα και την άφησε πέντε βαθμούς πίσω του.

Σπουδαίο ματς έγινε στο νησή των Φαιάκων με την Κέρκυρα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, ακόμη και πέναλτι αλλά τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την ουσία και να πανηγυρίζει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης και μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του ευκαιρία. Στο 20΄ο Ζαραδούκας άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του ματς.

Η Κέρκυρα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 26′ αλλά ο Κηπουρός έδειξε ότι ήταν σε καλή μέρα, αντιδρώντας σωστά στο σουτ του Καλαντζή,

2 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι παίκτες του Αναστασιάδη σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με το ωραίο σουτ του Μπεσέρα.

Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 55′ με τον Καλαντζή να νικάει τον Κηπουρό και οι ελπίδες τους για βαθμούς έγιναν ακόμη περισσότερες όταν ο Λίλα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69′. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μπεσέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς όταν σημάδεψε το δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 76′. Ο Μαρτίν κέρδισε πέναλτι από τον Πάντο αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε την εκτέλεση του Καλαντζή και κράτησε το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής, Μίχος (86′ Καραλής), Γιάντσης (55′ Μπάρκογλου), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν (46′ Ιωάννου), Μαρτίν

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι (46′ Ανδράλας), Γεωργίου, Σκούφαλης (72′ Μιχαήλ), Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου, Βάντερσον (44′ Τζαμπρέλα)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε