Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αθανασιάδης: Εγώ φταίω για το πρώτο γκολ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να διατηρήσει για 13ο ματς το αήττητο ευρωπαϊκό του σερί, αλλά η Ουντινέζε είχε διαφορετική άποψη. Τον νίκησε με 3-0 μέσα στην Τούμπα και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Europa League. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Δικέφαλος του βορρά.

Το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΟΚ παρά τη βαριά ήττα της ομάδας από την Ουντινέζε ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους παίκτες του Μπόλονι.

Η πίκρα πάντως από τον αποκλεισμό παραμένει και ο Στέφανος Αθανασιάδης με δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του:

“Έπρεπε να μαρκάρω τον Ντανίλο και να μην του επιτρέψω να κάνει τη κεφαλιά προς την εστία. Είναι δική μου η ευθύνη για το πρώτο γκολ. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς και το δεύτερο γκολ και ουσιαστικά χάσαμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Ομως. παλέψαμε, προσπαθήσαμε για να πετύχουμε ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες με τον Τσιρίλο και τον Μαλεζά. δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως, είναι καλό οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ για να κερδίζεις. Το τρίτο γκολ που προήλθε από πέναλτι ήταν υπερβολικό. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε και δεν ικανοποιήσαμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε θερμά σε όλο το παιχνίδι.

Τους φοβηθήκαμε περισσότερο από ό,τι έπρεπε και για αυτό τον λόγο πιστεύω πως δεχθήκαμε τα δύο γκολ νωρίς, που μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα.”


Τον…εκτέλεσαν με στημένα – “Αντίο” ΠΑΟΚ με τραγούδι και χειροκρότημα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε