Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αθανασιάδης: “Κάποιοι δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Κλάους Αθανασιάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ στην έδρα της Καλλονής, πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Έλληνας επιθετικός, μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού, κατέστησε σαφές πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για την ψυχολογική πίεση που είχε το παιχνίδι:
«Αυτό που θέλαμε ήταν ένα γρήγορο γκολ για να καταφέρουμε να πάρουμε την ψυχολογία, να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι η χρονιά δεν έχει πάει όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι:
«Αυτό που πιστεύω είναι όταν χτίζεις μια ομάδα σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να βγάλουμε ότι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε πάρα πολύ όλοι οι παίκτες μαζί με τον προπονητή και από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές υπομονή από τον κόσμο, αλλά όταν χτίζεται μια ομάδα, χρειάζεται υπομονή για να φτάσει εκεί που μπορεί.

Για το αν η ομάδα δε δείχνει να παίζει και τόσο πολύ για το αποτέλεσμα:
«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις ια να πάρεις τρεις βαθμούς Είτε έρθει με καλό ποδόσφαιρο είτε με κακό, οι τρεις βαθμοί μετράνε. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Οσο παίρνεις τους τρεις βαθμούς, μετά έχεις και την ψυχολογία για να παίξεις καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Ισως ακούγεται γιατί μερικοί δε θέλουν το καλό της ομάδας. Δείξαμε και σήμερα ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας και ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, πολλοί ψάχνουν προβλήματα. Αυτά δεν υπάρχουν. Το αποδείξαμε σήμερα, που γίναμε όλοι μια αγκαλιά στα γκολ. Είναι μια εικόνα για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ».

Για τον Τούντορ:
«Εχει δεθεί με την ομάδα. Το δείχνει με το πάθος που βγάζει σε κάθε παιχνίδι»

Για την επέτειο από την Τότεναμ και αν θα ξαναδούμε κάτι τέτοιο στο μέλλον:
«Η ομάδα έχει μέλλον. Φέτος ήταν μια κακή χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να δούμε και άλλες ανάλογες στιγμές».

Για την εθνική ομάδα:
«Είναι ευλογία για κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Αυτό που συμβαίνει στην εθνική είναι παρόμοιο με τον ΠΑΟΚ. Χτίζεται μια νέα ομάδα, με νέα παιδιά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα φέρουμε την εθνική εκεί που θέλει ο κόσμος».

Για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή στο εξωτερικό:
«Δεν έχω κάποια πρόταση. Θα πω το κλασσικό, ότι έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε