Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αθανασιάδης: Περισσότερα γκολ από πέρυσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Κλάους βραβεύτηκε το Σάββατο (10/11) ως πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής και παρουσιάστηκε ανυπόμονος για ακόμη περισσότερες προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Ο Κλάους παρέλαβε το Σάββατο (10/11) το βραβείο του MVP της 9ης αγωνιστικής από τον Τάσο Γεωργιάδη, της χορηγού εταιρείας “ΗΛΕΚΤΡΑ”.

“Ευχαριστώ τον κόσμό για ακόμη ένα βραβείο που μου χαρίζει. Θέλω να πηγαίνω καλά κι εγώ, αλλά και όλη η ομάδα. Ετσι, θα έρθει σίγουρα κι άλλο βραβείο. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία”, είπε αρχικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι τα γκολ του αναγκαία για να φτάνει ο ΠΑΟΚ σε επιτυχίες: “Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει σχέση ποιος πετυχαίνει το γκολ, απλώς είναι η θέση μου τέτοια που σκοράρω εγώ. Μακάρι να σκοράρουν κι άλλοι παίκτες”.

Τόνισε για το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα συνεχώς στα τελευταία ματς: “Μακάρι να συνεχιστεί το σερί μου και στο ματς με τον Πλατανιά, όχι μόνο από εμένα, αλλά και από άλλο παίκτη”.

Ρωτήθηκε για το ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον σε διψήφιο αριθμό τερμάτων: “Μακάρι να έρθουν κι άλλες διακρίσεις. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, να τελειώσει το αυριανό με νίκη και μετά έχουμε όλες τις μέρες για να δούμε τα επόμενα ματς”.

Τέλος, αναφέρθηκε στον προσωπικό του στόχο: “Εξακολουθεί να είναι στόχος μου να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ και να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε