Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αθώος ο Μαρινάκης – Πρόστιμο σε Μπέο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απαράδεκτη, λόγω δεδικασμένου, έκρινε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ την δίωξη εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, κρίνοντας τον ουσιαστικά αθώο για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι των “αιωνίων”. Ποινή “χάδι” στον Αχιλλέα Μπέο για την συμπεριφορά του στα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό.

“Πράσινη” δυσαρέσκεια για την απόφαση

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ζήτησαν την απαλλαγή της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και του προέδρου της, καθώς θεωρούν πως σαν ομάδα έχουν ήδη τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των “αιωνίων” στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η πειθαρχική επιτροπή έκανε δεκτό τον ισχυρισμό των Πειραιωτών και έκρινε ως απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα,κρίνοντας ουσιαστικά αθώο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Απολογούμενος για τη συμπεριφορά του ήταν την Πέμπτη και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ πρόστιμο (και άλλα τόσα η ΠΑΕ) για τη φραστική επίθεση στον Τάσο Κάκο στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επίσης, τιμωρήθηκε με επίπληξη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική.

Να σημειωθεί πως εκκρεμεί η απολογία του Μπέου στην πειθαρχική της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του, τη συμπεριφορά του και τη φραστική επίθεση στον Δημήτρη Γόντικα στο ίδιο παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε