Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αθώος ο Ντέρικ Ρόουζ από την κατηγορία για βιασμό

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αίσιο τέλος είχαν οι δικαστικές περιπέτειες για τον Ντέρικ Ρόουζ, καθώς το δικαστήριο του Λος Αντζελες τον απάλλαξε αμετάκλητα, χθες, από τις κατηγορίες για ομαδικό βιασμό μίας νεαρής γυναίκας. Ο σταρ των Νικς της Νέας Υόρκης έχασε μεγάλο μέρος της φετινής προετοιμασίας, καθώς ήταν στα δικαστήρια για την υπόθεση βιασμού.

Τελικά τόσο ο ίδιος, όσο και οι δύο φίλοι του, κρίθηκαν αθώοι από την κατηγορία της γυναίκας, που είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό το 2013.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 28χρονος σούπερ σταρ των Μπουλς τότε και νυν των Νικς της Νέας Υόρκης, μαζί με δύο φίλους του, έδωσαν στη γυναίκα ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τη βίασαν. Ο Ρόουζ, που είχε δηλώσει από την αρχή αθώος, παρακολούθησε τη διαδικασία στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Αντζελες και άκουσε, με εμφανή ανακούφιση, την ετυμηγορία, που τον απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του σταρ του ΝΒΑ, κορυφαίου παίκτη του πρωταθλήματος το 2011, Μαρκ Μπάουτ, δήλωσε πως ο πελάτης του είναι δικαιωμένος και η καταγγελία της γυναίκας έγινε για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη. Η νεαρή γυναίκα είχε κατηγορήσει τον Ρόουζ και τους δύο φίλους του ότι την βίασαν ομαδικά και αξίωνε από το δικαστήριο το ποσό των 21.5 εκατ. δολαρίων, ως αποζημίωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε