Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αθωώθηκε για την υπόθεση των “στημένων”

Αθωώθηκε για την υπόθεση των “στημένων”
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.09.2011 | 17:54
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2011 | 17:54

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, απάλλαξε την ΠΑΕ Θρασύβουλος, όπως και τον διαιτητή Δημητρόπουλο για την υπόθεση των “στημένων” αγώνων.

Η ομάδα της Φυλής, η οποία απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση με τα “στημένα”, ύστερα από την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και Football League 2.
 
Ως εκ τούτου, ο Θρασύβουλος θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας και την επόμενη σεζόν (θα μετέχει κανονικά στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας).
 
Παράλληλα, η Επιτροπή απήλλαξε την διαιτητική τριάδα του αγώνα Θρασύβουλος-Ηλιούπολη (Α. Δημητρόπουλος, Δ. Βέρρης, Π. Κουτσουμπού) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
 
Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ Λεβαδειακός, Αγροτικός Αστέρας, Ιωνικός, Ρόδος, Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας και των ποδοσφαιριστών Τάσου Θάνου, Κώστα Ηλιόπουλου αναβλήθηκε για την Δευτέρα 03/10/2011 και ώρα 11:00.
 
Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής:
 
"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ απήλλαξε την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ και τους Ι. ΡΟΔΗ (Πρόεδρος), Α. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (Διαιτητής), Δ. ΒΕΡΡΗ (Α΄ Βοηθός Διαιτητή), Π. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ (Β΄ Βοηθός Διαιτητή) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).
 
Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΡΟΔΟΣ, ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ–ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και των ποδοσφαιριστών Α. ΘΑΝΟΣ, Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΣ αναβλήθηκε για την Δευτέρα 03/10/2011 και ώρα 11.00.
 
Στις ΠΑΕ οι οποίες απολογήθηκαν η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έδωσε προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος έως την Δευτέρα 03/10/2011 και ώρα 13.00".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο