Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αθωώθηκε για την υπόθεση των “στημένων”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, απάλλαξε την ΠΑΕ Θρασύβουλος, όπως και τον διαιτητή Δημητρόπουλο για την υπόθεση των “στημένων” αγώνων.
Η ομάδα της Φυλής, η οποία απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση με τα “στημένα”, ύστερα από την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και Football League 2.
 
Ως εκ τούτου, ο Θρασύβουλος θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας και την επόμενη σεζόν (θα μετέχει κανονικά στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας).
 
Παράλληλα, η Επιτροπή απήλλαξε την διαιτητική τριάδα του αγώνα Θρασύβουλος-Ηλιούπολη (Α. Δημητρόπουλος, Δ. Βέρρης, Π. Κουτσουμπού) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
 
Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ Λεβαδειακός, Αγροτικός Αστέρας, Ιωνικός, Ρόδος, Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας και των ποδοσφαιριστών Τάσου Θάνου, Κώστα Ηλιόπουλου αναβλήθηκε για την Δευτέρα 03/10/2011 και ώρα 11:00.
 
Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής:
 
“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ απήλλαξε την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ και τους Ι. ΡΟΔΗ (Πρόεδρος), Α. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (Διαιτητής), Δ. ΒΕΡΡΗ (Α΄ Βοηθός Διαιτητή), Π. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ (Β΄ Βοηθός Διαιτητή) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).
 
Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΡΟΔΟΣ, ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ–ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και των ποδοσφαιριστών Α. ΘΑΝΟΣ, Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΣ αναβλήθηκε για την Δευτέρα 03/10/2011 και ώρα 11.00.
 
Στις ΠΑΕ οι οποίες απολογήθηκαν η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έδωσε προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος έως την Δευτέρα 03/10/2011 και ώρα 13.00″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε