Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατομικό για Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ – “Επιστρέφει” τον Αύγουστο ο Φέισα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Οι δυο παίκτες ενσωματώθηκαν την Πέμπτη με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού και έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους “ερυθρόλευκους”. Σε περίπου 15 μέρες θα γυρίσει σε κανονικό πρόγραμμα ο Φέισα. Από Δευτέρα ο “Φέτφα”.
Τόσο ο Μέλμπεργκ, όσο και ο Ρόμπενταλ έλειπαν με περισσότερες μέρες άδειας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές ομάδες τους.
 
Έτσι αμφότεροι μέχρι να επανέλθουν στην επιθυμητή κατάσταση, θα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν να γυμνάζονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Οπότε το πρωί του Σαββάτου στην προπόνηση έτρεξαν μόνοι τους και σύντομα αναμένεται να μπουν και αυτοί στα ίδια… βάσανα με τους συμπαίκτες τους.
 
Για την περίπτωση του Λιούμπομιρ Φέισα, ο Σέρβος θα μείνει 10 με 15 μέρες εκτός υποχρεώσεων, αφού οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Πέμπτης “έκρυβαν” θλάση πρώτου βαθμού. Έτσι θα χάσει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας, αλλά και κάποιους από τους φιλικούς αγώνες των “ερυθρόλευκων”.
 
Ο νεαρός χαφ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα σε γκρουπάκι μαζί με τον Πετρ Γκρμπιτς, ο οποίος το απόγευμα θα τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
Από την άλλη, ο Γιάννης Φετφατζίδης μπορεί να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και να έκανε ατομικό, αλλά αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε