Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατομικό για “Τόρο” και Τζεμπούρ – Πήρε… μπρος ο Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι δυο παίκτες των “ερυθρόλευκων” προπονήθηκαν μόνοι τους το πρωί της Δευτέρας. Την ίδια ώρα ο Βέλγος επιθετικός έβρισκε δυο φορές δίχτυα, στο οικογενειακό “διπλό”.
Τόσο ο Έλληνας διεθνής, όσο και ο Αλγερινός επιθετικός έχουν μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους από πλευράς φυσικής κατάστασης και κάνουν αγώνα για να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο. Ατομικό ακολούθησαν και οι Μέγερι και Νίκος Παπαδόπουλος, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
 
Οι υπόλοιποι “ερυθρόλευκοι” ακολούθησαν κανονικά το φουλ πρόγραμμα για μιάμιση περίπου ώρα, ξεκινώντας με ζέσταμα και κάνοντας στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό “διπλό” διάρκειας 45 λεπτά.
 
Οι Πειραιώτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Την ομάδα των “κόκκινων” αποτελούσαν οι: Δασκαλάκης, Φέισα, Χαβίτο, Νικλητσιώτης, Μαρκάνο, Βαλεριάνος, Πάντελιτς, Κάται και Φουστέρ, ενώ την αντίστοιχη των “κίτρινων” οι: Κοστάντσο, Γκαλίτσιος, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Γκρμπιτς, Ριέρα και Μιραλάς. Για την ιστορία, οι πρώτοι νίκησαν με σκορ 3-2.
 
Τα γκολ των “κόκκινων” πέτυχαν οι: Πάντελιτς, Κάταϊ και Φουστέρ, ενώ για λογαριασμό των “κίτρινων”, δίχτυα βρήκε, με δύο εκπληκτικά πλασέ, ο Μιραλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε