Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ατρόμητο… διπλό στην έδρα του Πλατανιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague – με συγκάτοικους τους “αιώνιους” – βρίσκεται ο Ατρόμητος, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πέρασε με ανατροπή από τα Περιβόλια, επικρατώντας του Πλατανιά με 2-1. Οι Κρητικοί γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους.

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο να πετύχει το γρήγορο γκολ, το οποίο θα έλυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Ο Μιλούνοβιτς απείλησε δις την εστία του Ατρομήτου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους κρητικούς να ανοίγουν το σκορ στο 19′. Ο Κιβρακίδης έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι του Γκορμπούνοφ και στη συνέχεια έστειλε με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος είχε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των Κρητικών μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν… τούμπα την αναμέτρηση. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Λε Ταλέκ και Μπρίτο, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του και ο Γάλλος φορ τον δικαίωσε άμεσα, φέρνοντας με κεφαλιά το ματς στα ίσια (1-1) στο 50′.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τον Ατρόμητο. Ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έφτασε κοντά στο 2-1 στο 75′, όταν ο Μιλούνοβιτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά στο 85′, ο Μπανανά έστειλε με κεφαλιά άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας ευγενική χορηγία το παιχνίδι στους Περιστεριώτες και στέλνοντας τους στην κορυφή της Superleague μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε