Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος: Έσκασε σούπερ πρόταση για Ναπολεόνι! Η απάντηση του Σπανού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει “κεντρίσει” ο Στέφανο Ναπολεόνι, με την τελευταία πρόταση να… σκάει στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου. Η στάση του Ατρομήτου.

Στα μέσα του Ιούλη στην Αθήνα είχαν βρεθεί άνθρωποι της Ουγγρικής Βιντεότον, με στόχο, φυσικά, τον Ιταλό επιθετικό των Περιστεριωτών. Από πλευράς Ατρομήτου η θέση ήταν ξεκάθαρη. Ο παίκτης δεν παραχωρείται καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα της ομάδας του Γρηγορίου.

Τα δεδομένα άλλαξαν εκ νέου, όμως, τη χθεσινή και τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, με την Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν να επανέρχεται με μία άκρως δελεαστική πρόταση. Οι Αζέροι πρότειναν 600 χιλιάδες ευρώ και τον Σουμπίνιο, τον Βραζιλιάνο που είναι γνωστός από την πορεία του στην Ελλάδα που αγωνίστηκε (έστω και λίγο) με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Σπανός, όμως, δε το σκέφτηκε στιγμή και απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς ο Ιταλός έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του και μόνο με κάποια εξωπραγματική πρόταση από μεγάλη ομάδα θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, και ειδικά την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε