Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ατρόμητος: Καμία συμφωνία με Αναστόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκηση του Ατρομήτου έσπευσε να διαψεύσει την ύπαρξη συμφωνίας με τον Νίκο Αναστόπουλο, ξεκαθαρίζοντας ότι αρχές της ομάδας είναι να μην συζητάει με ανθρώπους που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Από τη στιγμή που ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο του ΟΦΗ, άπαντες συνέδεσαν τη φυγή του με επικείμενη ανάληψη της τεχνικής καθοδήγησης του Ατρομήτου.

Η αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου ήταν άμεση. Μέσω διαρροών ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν συζητήσει το παραμικρό με τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος από τη στιγμή πουτ έμεινε ελεύθερος είναι ένας ακόμα υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μπάγεβιτς.

“Δεν είναι στις αρχές του Σπανού και του Ατρομήτου να συζητά επαγγελματικά με ανθρώπους που δεσμεύονται με συμβόλαια. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύνδεση της αποχώρησης του Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ με δική μας επαφή μαζί του για να αναλάβει τον Ατρόμητο. Το μόνο που ισχύει είναι ότι από τη στιγμή που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, προστίθεται στην ατζέντα μας. Εξετάζουμε τα δεδομένα και σύντομα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, καθώς η ομάδα πρέπει να έχει προπονητή μέχρι τη Δευτέρα.”

“Βόμβα” στον ΟΦΗ – Παραιτήθηκε ο Αναστόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε