Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατρόμητος και στα πλέι-οφ – ‘Έκοψε βαθμούς απ΄τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “πράσινοι” πέταξαν στα σκουπίδια ένα ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της εξαιρετικής, για ακόμα μία φορά, ομάδας του Γιώργου Δώνη. Πίτου Γκαρσία και Τοτσέ τα γκολ των ομάδων στο ισόπαλο 1-1 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Φερέιρα: Να δείξουν σοβαρότητα οι διαιτητές

Τα είπαν Αλαφούζος-Βγενόπουλος

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο εναρκτήριο ματς των πλέι-οφ με τους Περιστεριώτες να είναι καλύτεροι στο πρώτο. Μάλιστα στην πρώτη τους επίθεση στο ματς κατάφεραν να προηγηθούν. Στο 4΄ο Μπρίτο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σέντραρε για τον επερχόμενο Πίτου Γκαρσία ο οποίος ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κανέζη.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ακόμα 3-4 καλές στιγμές και απειλήθηκαν μόνο στην φάση του25ου λεπτού όταν ο Κλέιτον έστειλε τη μπάλα άουτ από εξαιρετική θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, όμως ο Καραμάνος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καρνέζη στο 49΄. Στη συνέχεια, όμως ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία και με την βοήθεια των αλλαγών του Φερέιρα έκλεισε στην περιοχή του τον Ατρόμητο. Η λύτρωση για τους “πράσινους” ήρθε στο 55΄όταν ο Τοτσέ στάθηκε τυχερός και είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά τις κόντρες νικώντας από κοντά τον Ιτάνζ.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοση τους και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες στιγμές μέσα στην περιοχή του Ιτάνζ. Μάλιστα οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για ανατροπή του Κουίνσι από τον Φυτανίδη μέσα την περιοχή στο 74΄.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Παναθηναϊκό να χάνει δύο βαθμούς και τον Ατρόμητο να παίρνει τον πρώτο πόντο στα πλέι-οφ δείχνοντας πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα (59’Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (66’ Νίνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46’ Κουίνσι), Τοτσέ

Ατρόμητος
: Ιτάνζ, Σκόδρας, Οικονόμου (66’ Νάστος), Τόμας, Φυτανίδης, Καραμάνος, Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία (57’ Ιγκλέσιας), Επστάιν, Δημούτσος, Μπρίτο (57’ Μήτρογλου)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε