Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος μέχρι τέλους! – Νέο “σοκ” για τον Άρη

Ατρόμητος μέχρι τέλους! – Νέο “σοκ” για τον Άρη

Με γκολ στο 90΄νίκησε την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, με γκολ στο 90΄ (Σκόνδρας) ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Άρης που έμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το LIVE του αγώνα

Ο Άρης ερχόταν από την συντριβή στην Κομοτηνή και ήθελε να αντιδράσει, ωστόσο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και έδειχνε να ελέγχει το ματς όταν ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη φορά που πάτησε την αντίπαλη περιοχή. Στο 15΄ ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα, ο Καπετάνος με τακουνάκι έστρωσε στον Σουνά που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ πανηγυρίζοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Superleague.

Tα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Περιστεριώτες στο 44΄όταν ο Ταυλαρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αγκάνθο.

Τα πράγματα κυλούσαν ιδανικά για τον Άρη, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να μένουν από δυνάμεις οι “κιτρινόμαυροι” και ο Ατρόμητος όσο περνούσε η ώρα πίεζε όλο και περισσότερο για την ισοφάριση. Τελικά τα κατάφερε στο 90ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ του Μπρίτο και αδράνεια στην άμυνα του Άρη ο Σκόνδρας από κοντά έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΡΗΣ (Νίκος Πασσιαλής):
 Βελλίδης, Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Κοέλιο, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (79’ Νταμαρλής), Σουνάς (72’ Ασλανίδης), Αγκάνθο (88’ Κανούλας) 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (81’ Μπέλιτς), Μπρίτο, Δημούτσος (68’ Καραμάνος), Σουμπίνιο (74’ Καραγκούνης), Επστάιν, Κούτσι 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε