Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ατρόμητος… ο Ράντμαν – Το “κάρφωσε” ο Μάντζιος

Ατρόμητος… ο Ράντμαν – Το “κάρφωσε” ο Μάντζιος

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τον Ατρόμητο και τον Ράντμαν να… κατεβάζει ρολά, οι Περιστεριώτες έφυγαν με το “διπλό” (1-0) από την έδρα του Πανθρακικού.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος στη Κομοτηνή, με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου και να δημιουργεί δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 17′ με τον Ταυλαρίδη και στο 26′ με τον Μάντζιο.

Ο Πανθρακικός, που προσπαθούσε να αναπτυχθεί κάνοντας μακρινές μπαλιές που είχαν σαν στόχο τον Παπαδόπουλο, ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ στο 38′ με το πρώτο τέρμα του Μάντζιου με την φανέλα των Περιστεριοτών.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα με την έναρξη της επανάληψης (46′) με το δοκάρι του Μπρίτο, αλλά στη συνέχεια ο Πανθρακικός τον “έκλεισε” στα καρέ του, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Για τους φιλοξενούμενους εντυπωσίασε ο Ράντμαν, που φώναξε “παρών” και τους “έσωσε” σε αρκετες περιπτώσεις.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μουνάφο, Λαδάκης (66’ Καστσελάν), Τζάνης (66’ Μίνγκας), Βαϊρουά, Λουσέρο (77’ Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος. 

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης. 

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ουντότζι (82’ Σουμπίνιο), Μπρίτο (79’ Ναπολεόνι), Επστάιν (67’ Ιγκλέσιας), Μάντζιος. 

Στον πάγκο: Ρέινα, Κούτσι, Νάστος, Πίτου Γκαρσία. 

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας) 
Βοηθοι: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημητριάδης (Καστοριάς) 
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε