Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατρόμητος στην Τούμπα – Τελευταίος στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην πρώτη του συμμετοχή στα πλέι οφ, ο Ατρόμητος κατάφερε να μην τερματίσει τελευταίος, αφού νίκησε την τελευταία αγωνιστική τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0) και τον προσπέρασε. Ιτανζ και δοκάρια σταμάτησαν τον “δικέφαλο του Βορρά”, που πήρε το χειρότερο “εισιτήριο” για το Γιουρόπα Λιγκ (19 Ιουλίου)

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με γκολ του Φυτανίδη ο Ατρόμητος πήρε μεγάλο “διπλό” στην Τούμπα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ αλλά και το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” που έμεινε τελευταίος στα πλέι οφ, θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό… κατακαλόκαιρα (19 Ιουλίου).

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο αρχικά (ασύνδετος στις γραμμές του), σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, “πήραν” το κέντρο και απείλησαν πρώτοι τα καρέ του Κρέσιτς.

Η υπεροχή της ομάδας του Δώνη καρποφόρησε στο 12′ και αφού είχαν προηγηθεί άλλες δυο παρόμοιες φάσεις. Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ και ο Φυτανίδης -που πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Μπόλονι.

Από το 15λεπτο και μετά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση, αλλά δεν μπορούσα εύκολα να περάσουν την μπάλα στην περιοχή (προσπάθησε περισσότερο με σέντρες, αλλά οι παίκτες του Ατρομήτου “καθάριζαν” εύκολα). Παρά τις προσπάθειες των Θεσσαλονικέων, κάποιο τέρμα δεν μπήκε (ο Ιτάνζ ήταν σε εξαιρετική βραδιά), ούτε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Γιαννούλης έδιωξε πάνω στην γραμμή το γυριστό σουτ του Γιάννου.

Καλύτερη η εικόνα του ΠΑΟΚ στην επανάληψη, που έφτασε μία ανάσα απ’ το γκολ στο 50′, αλλά το σουτ του Αθανασιάδη βρήκε δοκάρι. Η εξέλιξη αυτή… θορύβησε τον Δώνη, που προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά οι προσπάθειες του βρήκαν δύο φορές τα δοκάρια του Ιτάνζ (73′, 76′).

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Σταφυλίδης (89’ Τσουκαλάς), Γιάννου (46’ Παπάζογλου), Νιμανί, Σαλπιγγίδης (69’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Οικονόμου, Γιαννούλης, Δημούτσος (60’ Αθανασίου), Σφακιανάκης (68’ Μήτρογλου), Μπάλλας, Επστάιν (56’ Ιγκλέσιας), Καραμάνος, Αναστασάκος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Η βαθμολογία των πλέι-οφ 

Παναθηναϊκός 14 (5-4) 
ΑΕΚ 9 (7-5) 
Ατρόμητος 8 (6-6) 
ΠΑΟΚ 7 (3-6)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε