Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αβ. Παπαδόπουλος: Κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα!

Αβ. Παπαδόπουλος: Κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα!

O διεθνής αμυντικός τόνισε ότι είναι δύσκολο για την Εθνική να επαναλάβει ό,τι έκανε το 2004, αλλά επισήμανε πως δικαιούται να ονειρεύεται και πως θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να κάνει μία πορεία που της αναλογεί.

Τα όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης:

«Αυτό που κατάφερε η Εθνική το 2004 είναι ό,τι σημαντικότερο έχουμε πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί, αλλά κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα. Τώρα υπάρχει μία πολύ διαφορετική ομάδα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έχουμε την πορεία που μας αναλογεί», είπε ο Αβραάμ, ενώ για την πρεμιέρα σχολίασε:
 
«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουμε στα τελικά. Βλέπω τις ευχές του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε και να δώσουμε χαρά σε όσους μας στηρίζουν και στα εύκολα και στα δύσκολα. Έχουμε προσαρμοστεί στην Πολωνία κι ελπίζουμε να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας κοιτά όλους τους αντιπάλους στα μάτια και το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε τώρα. Να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Η ομάδα μας πιστεύω πως έχει τεράστιες δυνατότητες».

Για την αντιμετώπιση του Λεβαντόφσκι, είπε: «Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν στεκόμαστε ούτε σε ονόματα ούτε σε έναν παίκτη. Δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι που θέλει προσοχή. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».

Αναφορικά με την αμυντική συμπεριφορά της ελληνικής ομάδας, σχολίασε: «Αμυντική λειτουργία δεν είναι μόνο οι στόπερ ή η τετράδα της άμυνας. Όλοι αμύνονται κι όλοι επιτίθενται. Υπάρχει ισορροπία και ποιότητα σε όλες τις γραμμές της ομάδας. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες».

Για το ατού της Εθνικής, τόνισε: «Το ομαδικό πνεύμα που έχουμε, το σύνολο και η ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Θα χρειαστεί προσπάθεια και κοινός μας στόχος είναι να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Τέλος, για το αν είναι καταπονημένος, δήλωσε: «Δεν είμαι κουρασμένος. Όλο αυτό τον καιρό προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε στην κατάλληλη κατάσταση για να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε όλοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε