Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αβραάμ: Δεν έχω καμία σχέση με το σκάνδαλο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού φέρεται μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά και θεωρεί ότι η δικαιοσύνη θα τον δικαιώσει.

Με συνέντευξη του στον Γαύρο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε…

Για την προετοιμασία: «Κάθε προετοιμασία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Έχουν έρθει κάποια νέα πρόσωπα. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον πρώτο επίσημο αγώνα. Είναι θετικό πως η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύουμε όλοι μαζί από την αρχή».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν: «Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στην ομάδα. Ήταν καλή η περσινή χρονιά, αλλά μην ξεχνάμε πως φέτος υπάρχει και το Champions League, οπότε είναι μια χρονιά σημαντική και δύσκολη. Στο Champions League δεν επιτρέπονται λάθη, διότι ακόμη και ένα μπορεί να το πληρώσεις. Πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα για να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το αν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ήταν εύκολη, με την διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό να είναι στους 13 βαθμούς: «Όχι, δεν ήταν εύκολο το περσινό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις που κάναμε και το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε κατά διαστήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να ξεφύγουμε στην βαθμολογία. Κάποια ματς ήταν δύσκολα, αλλά στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για τους νέους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, άλλωστε έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί. Από τις πρώτες ημέρες τα πόδια είναι βαριά και τα παιδιά δεν μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Έχουν πολύ καλά στοιχεία και μέρα με την μέρα ο χρόνος δουλεύει και για εκείνους, αλλά και για εμάς και θα βελτιωνόμαστε όλοι».

Για την μεταγραφή του Φραν Γέστε: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να προσαρμοστεί και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για την πρώτη εικόνα που έχει για τον Ιβάν Μαρκάνο:
«Φαίνεται πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με πολύ καλές τοποθετήσεις, έχει παίξει σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπως το ισπανικό και πιστεύω πως ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Σας είπα πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, διότι είναι πολύ νωρίς και τα πόδια είναι βαριά στην προετοιμασία».

Για την ιστορία με το στοίχημα και την εμπλοκή του: «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Περιμένω να με καλέσει σύντομα ο ανακριτής για να το αποδείξω. Η εμπλοκή του ονόματός μου είναι άδικη. Όταν το θέμα θα τεθεί στις πραγματικές του διαστάσεις, τότε θα φανεί ότι έχω εμπλακεί εντελώς άδικα. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ελληνική Δικαιοσύνη, έχω το δίκιο με το μέρος μου και θα αποδειχθεί πως είμαι παντελώς ξένος προς όλα αυτά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, τη διοίκηση γενικότερα, τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο πρόεδρος έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα. Έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να παίξουμε και γι΄ αυτόν. Αυτά που ακούγονται δεν μας αγγίζουν διότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι θέλει να κάνει για την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει να κάνει τον Ολυμπιακό τεράστιο και να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει να κάνει τα πάντα για να έχουμε καλύτερες χρονιές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε