Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αβραάμ προς Βαρδινογιάννη: Θα σας δώσω το πριμ της νίκης στο ντέρμπι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού προσέφερε στο ίδρυμα “Ελπίδα” τα 10.000 ευρώ που κέρδισε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ενώ υποσχέθηκε ότι το ίδιο θα κάνει και με το πριμ της νίκης στο ντέρμπι “αιωνίων”.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισκέφτηκε το ίδρυμα “Ελπίδα” και συναντήθηκε με την πρόεδρο του Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην οποία παρέδωσε τα 10.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί μετά την κοπή της πρωταχρονιάτικης πίτας των ερυθρόλευκων.

Η πρόεδρος του ιδρύματος χαρακτήρισε: “Αξιέπαινη και ξεχωριστή πρωτοβουλία” τόσο του Αβραάμ Παπαδόπουλου όσο και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ υποσχέθηκε στον διεθνή αμυντικό ότι θα δώσει το όνομα του σε ένα από τα αστέρια που θα βρίσκονται στον ουρανό της αίθουσας συσκέψεων του ιδρύματος.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού επεφύλασσε και μία έκπληξη προς την Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφού φεύγοντας της είπε: 

“Θα σας πω δύο πράγματα, ένα που θα σας στενοχωρήσει κι ένα που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα χάσετε, αλλά το πριμ της νίκης θα το προσφέρω στο ίδρυμα.”

Η πρόεδρος του ιδρύματος αρκέστηκε να πει: “Η προσπάθεια αυτή γίνεται για τα παιδιά και είναι πάνω από συλλογικές προτιμήσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε