Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αχ αυτός ο… Σβέρκος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πανιώνιος κράταγε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90′ αλλά ο σβέρκος του Σβάτσλαβ Σβέρκος βρήκε τη μπάλα σε φάουλ του Ντιέ και η Καβάλα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη.

οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τρίποντη ανάσα, αν και προηγήθηκαν με τον Μπόσκο Μπάλαμπαν στο 66′. Ο Κροάτης επιθετικός είχε μπει ως αλλαγή 8 λεπτά νωρίτερα και εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μήτρογλου (δεν σκόραρε για πρώτη φορά από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου) και νίκησε τον Γκαλίνοβιτς.

Ο Σβέρκος έχασε την ευκαιρία στο 80′ να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του και σαν να μην έφτανε αυτό, “ντύθηκε” μοιραίος όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του και μπέρδεψε τον Μάχο στην εκτέλεση φάουλ του Ντιέ.

Η Καβάλα έφτασε στους 8 βαθμούς και εξακολουθεί να ελπίζει σε είσοδο στα πλέι οφ, ενώ ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, μένοντας 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο (85′ Αναστασόπουλος), Ριέρα (70′ Σβέρκος), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (58′ Μπάλαμπαν), Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

 
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (83′ Ναζλίδης), Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτζελ, Ντιέ, Περεϊρίνια (85′ Ελευθεριάδης), Καρντόζο, Βουτσίσεβιτς (70′ Γιάννου), Ονουάτσι, Νικουλάε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε