Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άχρωμος ο Ολυμπιακός – Ορεξάτοι Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ολυμπιακός και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0 με τις δύο ομάδες να δείχνουν ανέτοιμες και κουρασμένες. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν να παίξουν μπάλα. Ορεξάτοι Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Το ματς έτσι κι αλλιώς δεν χωράει σε μεγάλη κριτική αφού διεξήχθη στιθς εγκαταστάσεις του Ρέντη, χωρίς κόσμο και μάλιστα έγινε δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του λόγω της καθυστερημένης αναχώρησης του Εργοτέλη από το Ηράκλειο.

Το πιο ενδοαφέρον στοιχείο του ματς ήταν η πρώτη εμφάνιση των Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ. Οι δυο τους έπαιξαν στο πρώτο μέρος όταν και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Στο δεύτεροο Λίνεν έκανε αρκετές αλλαγές και η ομάδα του δεν μπόρεσε να βρει ποτέ τον ρυμό της. Αντίθετα ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να

Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Πάρντο, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Επστάιν, Μήτρογλου.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Χάντι, Μπουντιμίρ, Βερπακόφσκιςσκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν από πλευράς Ολυμπιακού: Βασιλόγιαννης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Όσκαρ, Νικλητσιώτης, Κατσικογιάννης, Ντάρμπισιρ και Βάντερσον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε