Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Αυλαία” στο Περιστέρι – Τα “φώτα” στο Φάληρο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναιτωλικός ξεκινά η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται η ΑΕΚ. Στα… δύο χωρίζεται η Κρήτη.

Με έξι αντί για οκτώ παιχνίδια θα διεξαχθεί και η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα και θέλουν να επιβεβαιώσουν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο και παράλληλα να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Λίγη ώρα αργότερα ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Εργοτέλη στο “Γεντί Κουλέ” με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική από Ξάνθη και Ολυμπιακό αντίστοιχα.
 
Όσον αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. “Ερυθρόλευκοι” και “ασπρόμαυροι” προέρχονται από καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και θέλουν να συνεχίσουν θετικά και στο πρωτάθλημα, όπου τους χωρίζουν τρεις βαθμοί με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή με 9 και τον Ολυμπιακό να έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Αμφίβολος ο Αβραάμ

Χωρίς Κοντρέρας, Αρίας στο ντέρμπι

 
Στο άλλο ματς της Κυριακής που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει τους τριγμούς που της προκάλεσε η εντός έδρας ήττα από την Στουρμ Γκρατς για το Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στον Πανιώνιο. Από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες πηγαίνουν στο ματς με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη τους στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
 
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 17:15 Novasports 2
ΟΦΗ – Εργοτέλης 19:30 Novasports 2
 
Κυριακή 2 Οκτωβρίου
 
Άρης – Ξάνθη 16:00 Novasports 2
ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 16:00 Novasports 3
Πανιώνιος – ΑΕΚ 18:15 18:15 Novasports 2
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20:30 Novasports 1
 
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε