Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας των Βρετανών; - Άγνωστη γυναίκα παρέλασε με την αντιπροσωπία της Ινδίας

Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας των Βρετανών; - Άγνωστη γυναίκα παρέλασε με την αντιπροσωπία της Ινδίας
Στην φωτογραφία φαίνεται κάθαρα η γυναίκα με το κόκκινο μπλουζάκι. ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.07.2012 | 11:39
Πρώτη δημοσίευση: 29.07.2012 | 11:38

Έξω φρενών είναι οι Ινδοί με τους Βρετανούς που όπως φαίνεται πιάστηκαν στον ύπνο κατά την τελετή έναρξης αφού μια άσχετη γυναίκα παρέλασε μαζί με τους αθλητές της Ινδίας.

Ήδη η Ινδία έχει καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω της παρουσίας άγνωστης γυναίκας ανάμεσα στους αθλητές της κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην τελετή έναρξης.

Η γυναίκα -ντυμένη με κόκκινο μπλουζάκι και μπλε παντελόνι- παρέλασε δίπλα στο σημαιοφόρο της Ινδίας παρόλο που δεν αποτελούσε μέρος της Ολυμπιακής Αποστολής της χώρας και χωρίς να φέρει κανένα διακριτικό γνώρισμα των διοργανωτών.

Άλλωστε όπως είπε και ο πρόεδρος της αποστολής της Ινδίας έπρεπε οι Βρετανοί να το είχαν καταλάβει ότι η γυναίκα ήταν άσχετη αφού δεν φορούσε τις στολές που είχαν οι υπόλοιποι αθλητές.

Αυτό σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ δείχνει ότι το βρετανικό σύστημα ασφαλείας από κάπου μπάζει και ότι στην θέση της γυναίκας αυτής θα μπορούσε να ήταν ένας τρομοκράτης που θα προκαλούσε πανικό και τρόμο στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων.

Πάντως η συγκεκριμένη γυναίκα μόνο τρομοκράτης δεν ήταν. Ίσως να ήθελε και αυτή λίγα λεπτά διασημότητας!Οι Ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝEWSIT   Διαδώστε αυτό το άρθρο