Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η παραδοσιακή ερυθρόλευκη, η δεύτερη… ολόλευκη με την διαγώνια ρίγα στο στήθος και η μπλέ με άσπρες λεπτομέρειες θα είναι οι τρεις εμφανίσεις που θα φορούν τη νέα σεζόν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” ευχήθηκαν η φανέλα να αποδειχθεί γούρικη!
Το “παρών” έδωσαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σήφης Δασκαλάκης, Φρανθίσκο Γέστε, Άλμπερτ Ριέρα, Φράνκο Κοστάνζο, Γιάννης Μώραλης και Τάσος Μήτροπουλος.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι η παραδοσιακή ερυθρόλευκη, με κόκκινο σορτς και κάλτσες. Η δεύτερη είναι ολόλευκη, με μία διαγώνια ρίγα στο ύψος του στήθους, ενώ η τρίτη είναι μπλε με άσπρες λεπτομέρειες στους ώμους και στη μία πλευρά του σορτς. Η φανέλα του τερματοφύλακα είναι πορτοκαλί με μαύρο σορτς και κάλτσες.
 

Τόσο οι παίκτες, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκαν βέβαιοι πως ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Ο κ. Μώραλης, δήλωσε: “Αν ο Ολυμπιακός έχει υγεία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα φέτος. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League”.
 
Ο αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, τόνισε με τη σειρά του: “Κάθε φανέλα αντιπροσωπεύει την ιστορία ενός συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα στηρίζει τη νέα προσπάθεια”, ενώ για τα χαρακτηριστικά της νέας φανέλας είπε: “Δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Είναι μία φανέλα πολύ ελαφριά κι εύχομαι να είναι γούρικη”.
 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
 
Ο Μάρκο Πάντελιτς με τη σειρά του παρουσιάστηκε βέβαιος για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. “Είμαι σίγουρος πως αυτή η φανέλα θα μείνει στην ιστορία και θα πανηγυρίσουμε μαζί για το 39ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού”, τόνισε, ενώ ο Σήφης Δασκαλάκης ανέφερε: “Ερχόμενος σκεφτόμουν πως θα δω τη φανέλα του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδος της σεζόν 2011/12. Η φανέλα είναι πολύ βαριά, έστω και αν η τεχνολογία της είναι για να μην κρατά τον ιδρώτα και να είναι ελαφριά. Ελπίζω να είναι γούρικη, να είμαστε όλοι υγιείς και είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά φέτος”.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
 

Ο Φράνκο Κονστάντσο είπε: “Είναι πολύ όμορφη φανέλα, έχει ωραίο χρώμα και ωραία αίσθηση. Ελπίζουμε να είναι μία φανέλα που θα μας βοηθήσει να μη χάσουμε ποτέ”.

Ο Άλμπερτ Ριέρα τόνισε: “Αυτό που ενδιαφέρει εμάς τους παίκτες, πέρα από το σχέδιο, είναι η ποιότητα της φανέλας. Ακόμη κι όταν είναι μούσκεμα στον ιδρώτα, έχει πολύ καλή αίσθηση και αυτό βοηθά εμάς τους παίκτες να αποδίδουμε καλά, ακόμη κι όταν οι συνθήκες είναι άσχημες”.

Τέλος, ο Φραν Γέστε, είπε: “Ελπίζω να αγωνιστώ στο φιλικό της Πέμπτης και να φορέσω τη φανέλα. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πολύ και να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε