Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτή είναι η Τσέλσι! – Έκανε…πλάκα στην ΤΣΣΚΑ η Ρεάλ

ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι “Μπλε” του Λονδίνου μπορεί να μην θύμιζαν ως τώρα την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος όμως κόντρα στη Νάπολι εμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο. Ανέτρεψαν το εις βάρος τους 3-1 του πρώτου αγώνα, επικράτησαν με 4-1 στην παράταση και διατήρησαν υψηλά το γόητρο του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Την ίδια ώρα η Ρεαλ με τον Ρονάλντο να σκοράρει και πάλι δύο φορές, νίκησε με 4-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίθηκε στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η 8άδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής συμπληρώθηκε. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Τσέλσι, Μπάγερν, Μίλαν, Μπενφίκα, Μαρσέιγ και ΑΠΟΕΛ είναι οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή για να μάθουν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά.

Στο Στάμφορντ Μπριτζ έγινε ένα ακόμη μεγάλο ματς στη φάση των “16”. Η Τσέλσι είχε δύσκολο έργο αλλά ευτύχισε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, αν και η Νάπολι έχανε τις ευκαιρίες. Ο Ντρογκμπά στο 28′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους “Μπλε” που έψαχναν ένα ακόμη τέρμα.

Αυτό το βρήκαν στο 47′ με μία ακόμη κεφαλιά, αυτή τη φορά του Τέρι, όμως η χαρά τους κράτησε μόλις 8 λεπτά. Ο Ίνλερ με εξαιρετικό στοπάρισμα και σουτ στη γωνία του Τσεχ έδωσε και πάλι σκορ πρόκρισης στην Νάπολι. Τελικά ο Λάμπαρντ ήταν αυτός που με εύστοχο πέναλτι στο 75′ έστειλε το ματς στην παράταση. Ήρωας τελικά του αγώνα ήταν ένας αμυντικός, ο Ιβάνοβιτς που στο 105′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε την πρόκριση στην Τσέλσι.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία μετά το 1-1 του πρώτου αγώνες είχε ελπίδες πρόκρισης. Ο Ιγκουαίν άνοιξε το σκορ για την εξαιρετικά φορμαρισμένη Ρεάλ που διπλασίασε με τον Ρονάλντο τα τέρματα της στο 55′ και ουσιαστικά τελείωσε την πρόκριση.

Ο Μπενζεμά στο 70′ ανέβασε το δείκτη του σκορ και ο Τόσιτς στο 77′ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Ρώσους. Ο Ρονάλντο μετά από ασίστ του Μπενζεμά στις καθυστερήσεις απλά διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με το 48ο γκολ του σε 46 επίσημα παιχνίδια τη φετινή σεζόν!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε