Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτή είναι η εταιρία που θέλει την ΑΕΚ!

Η Praxis Energy, που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών, είναι η εταιρία που ενδιαφέρεται για την αγορά της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, ενώ ο Θεοδόσιος Κυριαζής  είναι ο άνθρωπος που πρωτοστατεί. Μέχρι την Κυριακή το ραντεβού με τον Νοτιά. Διαβάστε όλα όσα είπε ο Αδαμίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Όπως επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ η εταιρία που ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας είναι η Praxis Energy Agents.

Η Praxis Energy είναι μια διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Ιδρύθηκε στην χώρα μας το 1993 από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες και πλέον έχει γραφεία σε τέσσερις χώρες (Σιγκαπούρη, Γερμανία, ΗΠΑ και στη χώρα μας). Πρόκειται για μια εταιρία που βρίσκεται σε άνθιση και πρόσφατα προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις, ενώ στο αντικείμενο της θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον πλανήτη. 

Ο Θεοδόσιος Κυριαζής είναι διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας και έχει έδρα τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πρόκειται για θερμό οπαδό της Ένωσης και είναι ο άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη και αυτός που οργάνωσε αυτή την κίνηση για να αναλάβει η εταιρία την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, μέχρι την Κυριακή θα γίνει η συνάντηση του μεγαλομετόχου της “Ένωσης” Νίκου Νοτιά με τον Θεοδόσιο Κυριαζή.

Μια “ανάσα” από την  Έβερτον ο Μανωλάς!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε