Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτή είναι η πολίστρια που ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοιvωνικής Συμφωνίας

Αυτή είναι η πολίστρια που ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοιvωνικής Συμφωνίας

Η Σταυρούλα Αντώνακου αποκαλύπτει στο Newsit γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική. Τι απαντά σε όσους λένε πως οι πολιτικοί εμεταλλεύονται τους αθλητές για ψηφοθηρικούς λόγους.

Η 30χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια του πόλο αφήνει για λίγο τις πισίνες για να δώσει τη δική της μάχη στον πολιτικο στίβο με το κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Οπως δήλωσε στο Newsit η Σταυρούλα Αντωνάκου “αποδέχτηκα μια πρόταση που καταρχην ειναι πολύ τιμητική και δεύτερον είμαι και εγώ ένας πολίτης που ζω μέσα στα προβλήματα, τα βιώνω καθημερινά και δε μου αρέσει να κάθομαι σε έναν καναπέ και απλά να εξοργίζομαι και να κοιτάω γύρω μου τα τεκταινόμενα. Από εκεί και πέρα θεώρησα ότι νέοι άνθρωποι πλέον πρέπει και να προσπαθούν να βοηθήσουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για ένα καινούργιο αύριο. Επειδή αυτό ήθελα να βλέπω να γίνεται όταν μου έγινε αυτή η πρόταση κάθησα και το σκέφτηκα πάρα πολύ γιατί σίγουρα δε θέλω το όνομά μου μετά από τόσα χρόνια που είμαι στον αθλητισμό να συνδεθεί με την πολιτική, αλλά θέλω να κάνω κάτι. Το έχω ανάγκη, το έχω ανάγκη για εμένα, για τους ανθρώπους που βλέπω γύρω μου, για όλα οσα συμβαίνουν”.

Υποστηρίζει πως η πολιτική όπως όπως την ξέραμε μέχρι τώρα  έχει πεθάνει.
Χαρακτηριστικά είπε “οι πολιτικοί πλέον θα πρέπει να είναι απλοί άνθρωποι που ξέρουν και ζουν τα προβλήματα και έχουν ανησυχίες. Δεν πρέπει οι πολιτικοί να φοράνε μια γραβάτα και να υπόσχονται και να κάνουν ρουσφέτια. Η πολιτική πρεπει να απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που δεν είναι πολιτικοί, ο καθένας στον τομέα που ξέρει, που ζει και εργάζεται καθημερινά”.

Παραδέχεται πως μοιάζει οξύμωρο να μιλάμε για καινουργια πρόσωπα όταν της Κοινωνικης Συμφωνίας ηγούνται η κυρία Κατσέλη και ο κύριος Καστανίδης που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ ωστόσο αποκαλύπτει πως η Λούκα Κατσέλη την έπεισε για τις αγνές της προθέσεις και την ειλικρίνειά της. Αποσαφήνισε ωστόσο πως η συμφωνία τους κλείδωσε όταν η επικεφαλης της Κοινωνικής Συμφωνίας της είπε πως θα ειναι ελεύθερη να κάνει αυτο που πιστεύει χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Αποκαλύπτει πως η πρόταση της Κοινωνικής Συμφωνίας δεν είναι η πρώτη που της έχει γίνει και ξεκαθάρισε σε όσους υποστηρίζουν πως οι πολιτικοί επιλέγουν αθλητές στα τα ψηφοδέλτιά τους για να τους εκμεταλλευτούν “σιγουρα εμένα προσωπικά δεν μπορεί να με εκμεταλλευτεί κανένας.

Στην περίπτωση που εκλεγεί θέλει να προσφέρει στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού που τους ξέρει καλά και δεσμεύεται πως θα κάνει οτι της αναλογεί και όσο μπορεί.

Ακούστε στο Newsit ολόκληρη τη συνέντευξη της κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Newsit – εκλογές! Κάθε μέρα και μια συνέντευξη! Πάρτε μέρος κι εσείς!

Ποιοι είναι πίσω από το κόμμα “Δημιουργία Ξανά”

Τα “απίθανα” κόμματα που διεκδικούν τη ψήφο μας!

Πως θα “σταυρώσουμε” τους υποψηφίους στις εκλογές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε