Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτή η Ελλάδα ΔΕΝ χάνει – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά εξαιρετική στο δεύτερο η Εθνική Ελλάδας έμεινε στο 1-1 με την Ρωσία στο “Γ. Καραϊσκάκης” αυξάνοντας το αήττητο σερί του Φερνάντο Σάντος σε 17 παιχνίδια. Επόμενο τεστ ενόψει Euro με την Ρουμανία, την Τρίτη.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Ντιρκ Άντβοκατ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους επίθεση. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σιρόκοφ δέχθηκε την κάθετη πάσα και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ελληνικής άμυνας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των Ρώσων που έφτασαν κοντά στο 0-2 με τον Αρσάβιν να αστοχεί ανενόχλητος από την μικρή περιοχή στο 11΄.

 
Σταδιακά η Εθνική ισορρόπησε, όμως οι ευκαιρίες ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα τρεις φορές στο πρώτο μέρος όμως σε όλες τις περιπτώσεις το γκολ ακυρώθηκε ορθώς από τον διαιτητή.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μπήκε καλύτερα και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 50ο λεπτό από το γύρισμα του Σαλπιγγίδη λίγο έλειψε ο Μπερεζούτσκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Σαμαρά απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Σούνιν. Οι Ρώσοι απάντησαν με τον Κοκόριν να μην μπορεί να νικήσει τον Τζόρβα στο τετ α τετ, στο 58΄.
 
Η εικόνα του ματς έδειχνε πως το γκολ ερχόταν και αυτό έγινε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Από το λάθος του Ζιρκόφ, Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Τζιόλης γύρισαν εξαιρετικά τη μπάλα με τον Κατσουράνη να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, με το ριπλέι πάντως να δείχνει τον μέσο του Παναθηναϊκού σε θέση οφσάιντ. Στο 70ο λεπτό η Εθνική έφτασε κοντά στην ανατροπή με την κεφαλιά του Γκέκα, μετά το κόρνερ του Φωτάκη να σταματάει στο δοκάρι.
 
Στη συνέχεια και λόγω των πολλών αλλαγών ο ρυθμός έπεσε με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Ελλάδα: Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης (81’ Λυμπερόπουλος), Καραγκούνης (56’ Τζιόλης), Σαλπιγγίδης (69’ Κονέ), Σαμαράς (56’Χαριστέας), Γκέκας (77’ Μήτρογλου).

Ρωσία: Μαλαφέεφ (46’ Σούνιν), Ανιουκόφ, Β.Μπερεζούτσκι (46’ Α.Μπερεζούτσκι), Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ (67’ Σίσκιν), Ζιριανόφ (79’ Γκλουσακοφ), Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Τζιουμπα (46’ Κόκοριν), Αρσάβιν, Τζαγκόεφ.
Στον πάγκο: Μπιγιαλεντίνοφ, Σεμσοφ, Σαμέντοφ, Παβλιουτσένκο.

 

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε