Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή η Μπάρτσα δεν… παίζεται

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η “διαστημική” ομάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα παρέδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα ποδοσφαίρου και με την άνετη επικράτηση της επί της Άρσεναλ με 3-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα βρίσκεται και η Σαχτάρ που νίκησε με 3-0 την Ρόμα.

Οι μπλαουγκράνα κατάφεραν να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα με τον Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος του γηπέδου. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Άρσεναλ κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της ο Αργεντινός με εκπληκτική προσπάθεια στο 45+3΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Από το πουθενά οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά σκορ πρόκρισης στο 52΄με το αυτογκόλ του Μπούσκετς, όμως η αντίδραση των Καταλανών ήταν άμεση. Με ανελέητο σφυροκόπημα μπροστά από την εστία του Αλμούνια κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσάβι στο 69΄ και να κάνει το 3-1 δύο λεπτά αργότερα με το πέναλτι που κέρδισε ο Πέδρο και εκτέλεσε ο Μέσι.

Οι “κανονιέρηδες” έμειναν με τα παράπονα για την φάση της αποβολής του Φαν Πέρσι στο 56΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο όταν δεν κάνεις ούτε μία τελική προσπάθεια έναντι 19! του αντιιπάλου και έχεις για καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα σου, περισσότερο με άλλοθι μοιάζει.

“Παρέα” στην Μπαρτσελόνα στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κάνει η Σαχτάρ που δεν αρκέστηκε στο 3-2 του πρώτου αγώνα και επικράτησε με 3-0 της Ρόμα στο Ντόνετσκ με τέρματα των Χούμπσμαν 18΄, Γουίλιαν 38΄και Εντουάρντο 87΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε