Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτή θα είναι “βόμβα” – Προτάθηκε ο Ζινιάκ στον Ολυμπιακό

Ο Βαγγέλης Μαρινακάνης φαίνεται ότι θέλει να… γκρεμίσει το Ελ. Βενιζέλος. Μετά την απόκτηση του Ζεάν Μακούν, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν έναν επιθετικό και ο τελευταίος που προτάθηκε είναι ο διεθνής Γάλλος φορ της Μαρσέιγ, Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ.

Ένας παίκτης που βρίσκεται σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία, είναι εν ενεργεία διεθνής με τους τρικολόρ και στοίχισε στη Μαρσέιγ 17 εκ. ευρώ την περυσινή σεζόν, προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα ΦΩΣ. Σύμφωνα με το άρθρο ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση του Ζινιάκ και θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Οι Μασσαλοί δεν θα πουλήσουν όσο όσο έναν παίκτη για τον οποίο έδωσαν τόσα χρήματα πριν ένα χρόνο όμως τον παραχωρούν δανεικό. Το θέμα βέβαια είναι το γιατί τον προτείνουν σε μία ομάδα που θα βρουν στο δρόμο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό διόλου απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο Ζινιάκ μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την Τουλούζ οι οποίες τον έφεραν και στην Εθνική ομάδα έκανε το άλμα το περασμένο καλοκαίρι. Η παρουσία του στη Μαρσέιγ δεν ήταν η καλύτερη αφού σε 30 εμφανίσεις σημείωσε 8 γκολ, αριθμός που σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας.

Δείτε κάποια από τα γκολ που έχει σημειώσει ο 25χρονος άσος στην καριέρα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε