Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτό της… έλειπε – Oι Ισλανδοί στέλνουν την ΑΕΚ στη FIFA

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Νέους μπελάδες φαίνεται ότι έχει η ΑΕΚ αφού η πρώην ομάδα του Χέλγκασον, Μπρέινταμπλικ δεν έχει πάρει φράγκο για τη μετεγγραφή του νεαρού αμυντικού, όπως λένε οι άνθρωποι της Ισλανδικής ομάδας, και απειλεί ότι θα προσφύγει στη FIFA.

Την είδηση ουσιαστικά έβγαλε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον με δηλώσεις του στον τύπο της πατρίδας του:

“Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ άσχημη και υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, των υπαλλήλων αλλά και των Μπρέινταμπλικ και Ουντινέζε. Έχουν το δικαίωμα να πάνε στην FIFA και κανείς δεν μπορεί να τους αποτρέψει. Ελπίζω η διοίκηση να βρει λύση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι απόλυτοι επαγγελματίες καθώς είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. Η ομάδα χρειάζεται αρκετά χρήματα, κάτι που είναι δύσκολο να βρεθούν.”

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπρέινταμπλικ, Κρίστιαν Έιναρ Γιόνσον, τόνισε: “Η ΑΕΚ δεν τήρησε τους όρους της συμφωνίας για την απόκτηση του Έλφαρ. Δεν μας έχουν δώσει τίποτα. Έχουμε το δικαίωμα να προσφύγουμε στη FIFA. Ελπίζω τώρα να μας πληρώσουν, γιατί διαφορετικά θα αποκλειστούν από τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Οφείλουμε να πάρουμε αυτά τα μέτρα για το συμφέρον του συλλόγου μας. Έτσι πρέπει να κάνουν οι σωστές εταιρείες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε